Támogasd az evangélizálást a Vajas dobozzal!

Támogasd az evangélizáló missziót az adományoddal
és egy doboznyi ajándékot kapsz cserébe!
+ egy kihívásban is részed lehet!

Szeretettel adományozok, ajándékozok és megrendelem a dobozt!

A vajas missziós doboz célja

vajas-misszios-doboz-adomanyozas-ajandek-evangelizalaselsősorban az, hogy segítséget nyújtson neked a személyes evangélizálásban, mely egy kihívás. A könyv a munkafüzet és a napló mind ebben segít. Fontos, hogy meglásd, milyen fontos feladata ez minden kereszténynek. Mindent megteszek, hogy ez könnyebben menjen. Az ismeretek mellett az ajándéktárgyak arra várnak, hogy valaki kezében landoljanak, áldást közvetítve, megváltást hirdetve. A szemléltető eszközök téged fognak emlékeztetni a misszióra, de ha tanítani akarsz a Vajas könyv alapján abban is nagy segítség.

Másodsorban a missziót akarom támogatni, azt a missziót mely fáradságot nem kímélve viszi a jó hírt mindenfelé, és mindenféle módon, kinek, ahogy adatott. A doboz árát azok a missziók kapják meg akikről mindjárt olvashatsz, ebben én is benne vagyok egy kicsit, ha többet szeretnél tudni a küldetésemről, akkor nézd meg a bemutatkozó oldalamat. 

Támogatás kapcsán egy példa szemléltetésként: 50 darab dobozban lévő “kis szívpárna” megvásárlásával 80 daganatos beteg kaphat ajándékba szívpárnát, igés kártyával a műtét utáni lábadozást segítve. 

Támogatott missziók sora:

Keresztyén Manufaktúra

Amikor a missziós dobozon gondolkodtam az első, ami az eszembe jutott az a Keresztyén Manufaktúra volt. A Continental Singerst gyakran meghívja az Abaújvári Református Gyülekezet. A turné résztvevőjeként ismertem meg őket és a kézműves termékeiket. Nagyon szerettem náluk lenni, árad belőlük a hit és a szeretet. A fadoboz az ő munkájuk szépséges eredménye.  A református egyházközség által működő műhelyben a helyben megtermett zöldségekből és gyümölcsökből lekvárok, szörpök készülnek. Nagyon különlegesek! Fából készítenek többféle  használati- és dísztárgyakat, amiket kézzel festenek, vagy gravíroznak. Nézd meg a honlapjukat.

vajas-misszios-doboz-segitseg-szemelyes-evangelizalas

Föld sója kerámia műhelyt

A Manufaktúra ajánlotta nekem a Föld sója kerámia műhelyt, akik elkészítették számomra a hűtőmágneseket. Minden olyan egyedi és szép.
A jelmondatuk: Egyediség agyagba égetve.

vajas-misszios-doboz-hutomagnesek-ajandek-szemelyes-evangelizalasItt olvashatod a bemutatkozását: Nevem Gál Álmos, a legtöbben Szundi néven ismernek. 18 évesen lettem rajongója az agyag formálásának. Apróságokkal, nyakláncokkal kezdtem, majd iskolai keretek között sajátítottam el a fazekas mesterséget. Sok tapasztalatot szereztem az évek során különböző kézműves játszóházakban. Nagyon szeretem alakítani az agyagot, de a formázás szeretetét is örömmel közvetítem. Sok-sok lelkes ifjú fazekast indítottam útnak, remélem minél többen célba is érnek majd ezen a területen. Nagy ajándék számomra, hogy a fazekasságon keresztül hátránnyal élő emberek felé is szolgálhatok. Fontosnak tartom, hogy szép dolgokat hozzak létre, értéket teremtsek, és másokat is erre bátorítsak és tanítsak.
Úgy érzem, hogy a mesterségem által én magam is egy állandó tanulási folyamat részese lehetek, és ebben segítségemre van egy nagyszerű Mester. Felnőtt fejjel ismerhettem meg a legremekebb „fazekasmestert”, Istent, aki az életünket ugyanúgy formázza, gyúrja, mint én az agyagot. Igyekszem méltó tanítványa lenni, továbbadni környezetemnek az Ő mosolyát.

A soron következő gondolatom Mirjamhoz vezetett, akivel egyszer egy tanfolyamon találkoztam és kaptam tőle egy kézzel festett igés kártyát. Nagyon megtetszett nekem az egyedisége. Az alábbiakban az ő bemutatkozását olvashatjátok.festett-ige-ajandek-szemelyes-evangelizalas

Festett ige

Lővey – Pótor Mirjam vagyok, Isten gyermeke. Tanítónőként dolgozom Debrecenben. Nagyon szeretek festeni és a Bibliából igéket ráírni a képekre. „Isten igéje élő és ható, élesebb minden kétélű kardnál.” Zsidók 4,12

Mindig az ige van a központban, a többi csak kiegészítés. 12 évvel ezelőtt indított Isten arra, hogy kezdjek el festeni, mert üresek voltak a falak az iskolában, ahol tanítottam. A kollégáim bíztatására folytattam az alkotást, így minden évben kiadok egy naptárat. Az igéskártyákat elajándékozom családomnak és barátaimnak, hogy ezáltal is terjedjen Isten örömüzenete. 🙂 vajas-misszios-doboz-kezzel-festett-egyedi-iges-kartyak-ajandek-szemelyes-evangelizalasJó megtapasztalni, hogy Isten szavában erő van, amely hat ránk. Szeretném, hogy minél többen megértsék Isten akaratát az életükben és engedelmeskedjenek Neki. Ez a misszióm célja, mely 2 évvel ezelőtt kezdődött el. Sok áldást kívánok! Szeretettel: Mirjam

Elérhetőségeim: www.festettige.hu
Facebook: Festett ige
E-mail: festettige@gmail.com

motoros-biblia-szemelyes-evangalizalas-misszio-ajandek

Keresztény Motorosok

A következő misszió amit feltétlenül támogatni akartam azok a Keresztény Motorosok. Nagyon szeretem a motoros Bibliájukat, melyben benne van az Újszövetség, és sok-sok bizonyságtétel a motorosok tollából. Emiatt is igen értékes számomra. Nagyon jó missziózásra alkalmas Biblia. Történetükről, küldetésükről a honlapjukon olvashattok. http://www.keresztenymotorosok.hu/

szivparna-misszio-ajandek-szemelyes-evangelizalas

Szívpárna

A következő drága misszió  a szívpárna készítés. A mozgalom Amerikában kezdődött, és elérte Európát is. Azoknak ajándékoznak szív alakú párnákat, akiket emlőrákkal műtöttek.  A műtött oldalon a hónalj alá téve csökkenti a fájdalmat és feszülést. Minden párna mellé igés kártyát is csomagolnak. Többféleképpen lehet őket támogatni. Akár úgy, hogy becsatlakozol a gyülekezeteddel a készítésbe, de anyagilag is lehet segíteni őket. A dobozba csak egy kis szív fért el. 🙂 Ez a kis szív alkalmas lehet gyermekeknek, vagy babalátogatóba is. Ha van a környezetedben mellrákkal műtött beteg, akkor nyugodtan vedd fel velük a kapcsolatot, és kérj egy párnát az ismerősöd számára. Nézd meg az oldalukat!
A dobozban lévő kis szívpárnákat a békéscsabai baptista testvérnők készítették.

Magyar Continental Singers

A végére hagytam egy szívemhez nagyon közel álló csapatot a Magyar Continental Singerst. Férjemmel több mint 20 éve járunk a koncertekre. Nagy álmom volt, hogy valahogyan én magam is a részese lehessek. Először a lányunk énekelt benne 10 éves korától. Mindig az van, hogy a szülő álma a gyermekében teljesül be, igaz? 🙂 De Isten szerepet szánt nekem ebben a csoportban és eddig 2 alkalommal lehettem turnémami, az a személy aki a testi és lelki jólétükről gondoskodik.  Egy picit énekelhettem is a színpadon. 🙂
Csakhogy minden álmom teljesüljön. 🙂
Isten mindenre figyel!

continental-singers-cd-ajandek-misszio

A dobozban egy angol nyelvű Continental cd-t is fogsz találni. Sokan szeretnek angol nyelven dalokat hallgatni. Biztos megtalálod ennek az ajándéknak is helyét. 🙂

A Magyar Continental Singers 1990 óta létezik hazánkban. A modern keresztény zenével szolgáló fiatalok elsődleges célja elérni másokat az evangélium tiszta üzenetével. Az évente megújuló csoportok mindig elszántan és lelkesen készülnek a turnékra, mely által bejárják az egész országot. Különleges ez a szolgálat, hiszen életeket változtat meg mind a csoporton belül, mind azok körében, akik a koncerteket látogatják. Új célok, új elhatározások születnek, megerősödés, rádöbbenés, átformált hit követi minden csoport szolgálatát.

 

 Rendeld meg a missziós dobozt, ha valamelyik állítás igaz rád !

Szerintem is fontos az evangélizáció.

Támogatni szeretném azokat a missziókat, akik terjesztik az örömhírt!

Én magam is bizonyságtevő gyermeke akarok lenni az Úrnak!

Isten dicsőségére szeretnék élni!

Támogatni akarom a missziót, és megrendelem a dobozt!

A csomag ára 15.000 ft, melyet az említett missziók kapnak meg, cserébe pedig egy szép fadoboznyi ajándékkal leszel gazdagabb! 

Extra tartalom, missziós támogatási lehetőség a számodra.

A csomag tartalma:vajas-misszios-doboz-segitseg-szemelyes-evangelizalas

 • fadoboz bátorító üzenetekkel
 • Szatmári Tünde: Vajas könyv és munkafüzet- segítség a személyes evangélizáláshoz
 • Ács Pálné: Emlékezni fogsz! napló
 • Keresztény Motorosok által kiadott Biblia
 • Angol Continental CD
 • hűtő mágnes
 • színes borítékban 2 darab kézzel festett igés kártya
 • egy kis szívpárna
 • négy darab szemléltető eszköz 🙂

Léphetsz ennél tovább is!

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a Vajas Evangelizáló Kurzust 

 • ha szeretnéd, hogy az evangélizálás ne egy új szolgálat, hanem az életmódod legyen.
 • ha szeretnél segítséget kapni a személyes evangélizálásban.
 • ha tudod, hogy hamar ellankadsz és folyamatosan szükséged van a bátorításra, ösztönzésre.
 • ha nem szeretnéd egyedül végig tanulmányozni a könyvet.
 • ha szeretsz közösségben “dolgozni”, fejlődni egymás hite által.

IGAZAK RÁD A GONDOLATOK?

NÉZD MEG A KURZUST KÖZELEBBRŐL ITT

Részt akarok venni a kurzuson!

Kérdezz bátran!

06208862083