tartsd-eletben-a-hited-bibliatanulmanyozassal-egyutt-konnyebb

Az Áhítat Alkotóban
a Teremtés könyvét dolgozhatod fel.

Sok segítséget adok ahhoz,
hogy te magad is el tudd készíteni a napi,
vagy heti áhítatod.

Nagy lelkesedéssel próbálom mindenkivel megszerettetni a tanulmányozást, hogy életben tudjuk tartani a hitet.

A Tahiti című bibliatanulmányozó könyv alapján létrejött online tanfolyam során, úgy tapasztalom, hogy ez sikeresen beindult. Annyira jól bevált a módszer, hogy nem akarjuk abbahagyni. Muszáj újra tollat ragadnom, hogy írjak. Így született meg idő közben az Áhítat Alkotó. Itt Mózes első könyve alapján te magad, mint olvasó, vagyis buzgó tanulmányozó írhatod le a gondolataidat az igeszakaszokról. Nem kell egyedül megküzdeni vele. Együtt szeretném, hogy megtegyük ezt, egy online tanulmányozó tanfolyam keretein belül. Ezek a tanulmányozó csoportok nagyon sikeresek. Kb. 9 hónap alatt meg tudjuk alkotni ezeket az áhítatokat. Utána remélem, megint jön az az érzés, hogy nem akarjuk abbahagyni és írhatom a következőt.
Már el is kezdtem, témája a Példabeszédek lesz. 🙂

Izgalmas kaland lesz ez, igazi kihívás

A kiadásra még várni kell. A kézirat már kész 🙂

2022.tavaszán egy csoporttal elkezdtük tesztelni. Annak ellenére, hogy általában mindenki által ismert szakaszokkal foglalkozunk, mégis annyi új és értékes gondolatot hoz elénk az Úr, hogy a 135 oldal kevésnek bizonyul a téma feldolgozásához.

Van aki már belenézhetett és ezt írta róla:

tartsd-eletben-a-hited-bibliatanulmanyozassal-egyutt-konnyebbEz a készülő műved nemcsak olyan szempontból jó, hogy a Bibliával foglalkozik, s a nekem megküldött részletből is látszik, hogy alapos munka, és szerkezetileg is jól felépített mű lesz belőle, hanem azért is, mert ennek alapján bárki önállóan is tud magának ilyen napi vagy heti áhítatot készíteni. Ma sajnos olyan világ van, hogy szinte mindent készen kapunk, így nem kell megküzdeni ezekért, s ez nem biztos, hogy jó a jellemfejlődés szempontjából, mivel csak úgy lesz érett egy ember jelleme, ha megdolgozik érte, így nem lesz belőle egy olyan puhány ember, aki az élet viharaiban nem tud helytállni. Az áhítat alkotód pedig szellemi munkára, gondolkodásra készteti az azt tanulmányozókat, így a Szentírásban való elmélyülés mellett az agyat is megtornásztatja, karbantartja, és segíti az emberek önállóságra nevelését, mivel megadod a kezdő lökést azzal, hogy megcsinálsz néhány ilyen áhítat alkotót, aminek alapján el tudnak indulni a Biblia tanulmányozók, de ezután már nekik kell a szellemi munkát elvégezni.

Kedvet kaptál?

Jelentkezz a várólistára, mivel jelenleg 6 tanfolyam van folyamatban, új kurzus indulására 2023-ban lesz lehetőség.
Kis létszámú csoportokkal alkotunk együtt, hamar betelnek a helyek. 🙂

Itt belenézhetsz, hogy mit gondolnak az online tanulmányozásról azok, akik már elvégeztek egy, egy éves kurzust.

Kérdezz bátran!

06208862083