Röviden:)

Az online tanfolyam során megismerkedhetsz és begyakorolhatsz több bibliatanulmányozást segítő egyszerű módszert,
miközben együtt végig nézzük/tanulmányozzuk Pál első thesszalonikai levelét.

Nevezhetjük az együttléteinket online házicsoportnak is, vagy online családi összejövetelnek. 🙂

Küzdesz a Biblia olvasásával, megértésével?

– A közös tanulmányozás alatt sikerélményed lesz, mert meglátsz, megértesz dolgokat. Ezáltal motiváltabb leszel a Biblia olvasására. Örömmel tölt majd el, hogy Istennek számodra is van érthető üzenete. A megismert módszereket a többi bibliai könyvre is tudod majd alkalmazni.
Jobban meg fog nyílni számodra a Biblia.

Nem tudod, hogy mit kezdj az üzenettel?

– Még nagyobb örömet ad majd neked, amikor alkalmazni is tudod mindazt, amit felismertél. A feladatok nem csak rád lesznek hatással, hanem a környezetedre is. Az a cél, hogy amit megértettél, tudd megélni is. Másképp nincs értelme.

Nem vagy biztos benne, hogy a Biblia tanulmányozása hatással lesz az életedre?

– Az üzenetek megértése, életedbe való beépítése által, hited, lelki életed növekedni fog. Ha engeded, Isten folyamatosan formálni fog az Igéjén keresztül. Az első csoport már egy hónap után nagy változásokat tapasztalt meg. 

Hogyan néz ki a kurzus a gyakorlatban?

Ha feliratkozol az online tanfolyamra, akkor megkapod a könyvet, mely alapján a kérdések segítségével otthon tudsz elmélkedni Pál apostol ezen levelén.
Hetente egy órát együtt töltünk online, ahol megbeszéljük, hogy mire jutottunk. Mit, hogyan ültessünk a gyakorlatba, mi, miért nehéz…
Igazából ez olyan, mintha heti egyszer beülnél teázni a barátaiddal, vagy becsatlakoznál egy női körbe, csak éppen nem kell elmenned sehová, és mégis kapcsolatban lehetsz másokkal. Egy aktív, egymásnak segítséget nyújtó, egymás hitéből épülő közösséget szeretnék építeni.
A zárt Facebook csoport lehetőséget ad a hét közbeni kapcsolattartásra, a bizonyságok megosztására, kérdésekre, válaszadásra…

 

 

szemelyes-uzenet-bibliatanulmanyozas-együtt-teazas-elmelkedes

 

Meddig tart?  Egy év?

Valóban nagy elköteleződés. De igazából amellett döntesz, hogy egy év alatt szépen lassan, apránként végig tanulmányozod Pálnak az egyik levelét. Igazából amúgyis olvasod a Bibliát, csak most másokkal együtt teszed.
Online házi csoport, ONLINE CSALÁD. 🙂
Könnyebben fogsz haladni, sok segítséget kapsz hozzá, plusz támogató közösséget. Végül is ugyanazt fogod csinálni mint eddig, reményem szerint sok áldással. Hetente nem fogja sok idődet elvenni. Beépíthető lesz a mindennapi életedbe.
Valójában Isten mellett kötelezed el magad.
Van Istenre hetente 1-2 órád? Akarsz időt tölteni vele?
Próbáld ki és ha nem tartod hasznosnak, akkor nem kell folytatnod.

Tarts velünk!

Egy kattintásra van tőled a kurzus megrendelése, online közösséggel, heti egy csoportos alkalommal.

A tanfolyam által csak nyerni lehet, még akkor is, ha nem minden héten tudsz becsatlakozni az élő közösségbe. Minden alkalomról felvétel készül, amit bármikor vissza tudsz nézni. Senki sem tud lemaradni, mert hétközben is “együtt” vagyunk. 

Álmom, hogy a csoport minden nap aktív legyen. Legyen aki ír, legyen aki válaszol, legyen imatámogató közösség.

IGAZI KÖZÖSSÉGÉ, vagyis inkább családdá lettünk!

A hit életben tartásához szükség van az építő és támaszul szolgáló kapcsolatokra.

A csomag: 10.000 Ft, mely tartalmazza a Tahiti bibliatanulmányozó segédkönyvet, Pál apostolról írt kis füzetet, és egy kis kurzushoz való hozzájárulást. Továbbiakban ha támogatni szeretnéd a szolgálatomat, akkor azt adomány formájában megteheted. 

A TAHITI, az egy hasznos időtöltés?

Kíváncsi vagy, hogy hogyan vélekednek a kurzusról azok, akik már benne vannak?
ITT
olvashatsz róla.

A TAHITI, az egy jó könyv?  


ITT egy véleményt találsz arról a könyvről, amit használunk a kurzus alatt. Egy részletet be is tettem ide:    🙂
“A „Tahitit” áttanulmányozóknak feltűnhet az, hogy ez az áhítatos mű szövege szerint nem egy száraz, akadémikus és unalmasan megírt könyv, melyet csak a szakmabeliek tudnak igazán élvezni, hanem egy eleven, s élő mű, melyet az tesz igazán élővé, hogy megismerjük belőle a könyv íróját is, mint ahogyan a „A titkom” című fejezetben szól a teológusnő a kamaszkorában átélt nehézségeiről, melyek jó irányban változtak meg, mikor Isten „kezébe vette” őt. Az ilyen fejezetek döbbenthetik rá az azokat tanulmányozókat, hogy Istennel együtt minden lehetséges, s a könyv írójának személyes valóságában való bepillantás az ilyen műveket jellemző elvontság nélkülözése miatt emberibbé, az egyszerű emberek által is érthetőbbé teszi a könyvet. A mű nemcsak eleven és élő, hanem gyakorlatias is, mivel olyan tanácsokat kapunk belőle, amelyeket a hétköznapokba is át tudunk ültetni. Ilyen fejezet a 42., mely az Ima – Ima – Ima címet viseli magán, s megtudjuk belőle azt, hogy a könyv írója hogyan ülteti át az 1Thessz 5,17-et („…szüntelen imádkozzatok…”), mely tanács megfogadása elmélyítheti a tanácsot gyakorlatban átültetők imaéletét.
Összességében ez egy olvasásra, többszöri forgatásra ajánlott teológiai mű, melynek folytatását várjuk.

Ha kérdésed van írj nyugodtan a tunde@eletben-tart.hu e-mail címre.

Szeretnék aktív tagja lenni egy élő, bibliatanulmányozó közösségnek.
Szeretném Isten üzenetét jobban megérteni és beépíteni az életembe.
Szeretném megkapni a könyvet és csatlakozni a csoporthoz.

Kérdezz bátran!

06208862083