Küldetésem

Kedves Látogató!

A honlap címe az életben tartásról szól. Szeretném életben tartani az Istennel való kapcsolatot, a hitet, az Isten iránti lelkesedést, a motivációt a Biblia olvasására.

Minden, amit írok, vagy mondok az oldalon, ebben szeretne segíteni, egyszerűen, gyakorlatiasan, úgy, hogy az a mindennapi életbe egyből beépíthető is legyen. Segíteni szeretnék, hogy ki tudj tartani a hitben, hogy el tudd végezni a futásodat Pál apostollal együtt: „…elérkezett az én elköltözésem ideje. Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam, végül eltétetett nekem az igazság koronája, amelyet megad nekem az Úr, az igaz bíró azon a napon; de nemcsak nekem, hanem mindazoknak is, akik várva várják az ő megjelenését.” 2Tim 4,6-8

Most kezdted a futásodat? Régóta futsz már, de úgy érzed, mindenhol csak átugrani való akadályok vannak?

 

 

te-is-lehetsz-gyoztes

Te is lehetsz győztes! Rád is vár az igazság koronája.

Én nem a célnál szurkolok neked, hanem veled együtt futok, együtt küzdünk, együtt lankadunk, és együtt újulunk meg a pályán.

acs-palne-teologusHa egy kicsit szeretnél megismerni engem, akkor magamra nézve a legfontosabb, hogy Isten lelkes gyermeke vagyok. Férjem felesége és 3 felnőtt gyermek édesanyja.
A mindennapokban van, akinek gyermekápoló, van, akinek teológus, hittanos tanárnéni, a gyülekezetben gyermektábor vezető, tinis tanító. Van amikor a Reménység Magjai Alapítványnál önkéntes tanár, időnként nyáron a Continentál Singersben turnémami.  De lehet, hogy rólam valakinek a könyveim jutnak az eszébe. Eddig kettőt írtam, a továbbiak a gépemen, a fejemben vannak. 🙂
Könyvírás, elhívás, misszióNem azért kezdtem írni, mert azt gondoltam, hogy nagy szakember vagyok a témában, és ideje megosztanom a tudásom. Ez igen fontos dolog, de én nem vagyok professzor. Amikor teológiára jártam, már akkor formálódott bennem egy-két könyv ötlete. Láttam, hogy miből van hiány a keresztény könyvek kapcsán, és arra gondoltam, milyen jó lenne egy “ilyen meg olyan” könyv.

Álmodoztam. Egyszer csak Isten kézzelfoghatóvá tette az álmot.

Azt kérte tőlem, hogy írjak. Igencsak győzködni kellett engem, úgy, mint Mózest. –  Nem vagyok írónő, sosem tanultam könyvírást, fogalmazni sem tudok jól. És hát, ki vagyok én?! Azt mondtam erre, hogy senki. Isten pedig azt válaszolta, hogy az Ő kezében a senkikből lesznek a valakik. Nem volt mit tenni, a tenyerébe tettem a tollam, Isten adta a témát, és írtam, és írtam. 2 év alatt 2 könyvet adtam ki, melyek a Vajas könyv, és a Tahiti névre hallgatnak.

A hit életben tartása együtt könnyebbTelt az idő és láttam, ahhoz, hogy el tudjam adni a könyveimet, kell egy hely ahol ismertté válik, ahol beszélni tudok róla. Egy hely, ahol el tudom mondani mindazt, ami még bennem van. Sokaknak nem megy egyedül a hitben való járás, a Biblia tanulmányozása. Sokaknak nincs embere. Éreztem, tudtam, hogy szükség van az online támogató jelenlétre. Többen kérték már tőlem ezt a fajta segítséget. Lépnem kellett. Így indultam el a honlap létrehozás rögös útján. Ehhez is Istentől kaptam az indíttatást, egyedül bele sem mertem volna vágni. Kíváncsian várom, hogy mivé lesz ez az új projekt az életemben.

Megköszönöm, ha velem tartasz!

Ha többet szeretnél tudni, ha életben szeretnéd tartani  a hitedet, akkor kövess, olvasd a blogokat és csatlakozz egy életben-maradni akaró közösséghez!

 

Írj üzenetet!

Ha kérdésed van, tedd fel nekem, igyekszek 1-2 napon belül válaszolni.

Kérdezz bátran!

06208862083