Ács Pálné Tünde vagyok, teológus.
A honlap a hit ÉLETBENTARTásáról szól.

Szeretném életben tartani az Istennel való kapcsolatot, a hitet, az Isten iránti lelkesedést, a motivációt a Biblia olvasására.

Minden, amit írok, vagy mondok az oldalon ebben támogat, egyszerűen, gyakorlatiasan, úgy, hogy az a mindennapi életbe egyből beépíthető is legyen.

Segíteni szeretnék, hogy ki tudj tartani a hitben, hogy el tudd végezni a futásodat Pál apostollal együtt:
„… Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam, végül eltétetett nekem az igazság koronája, amelyet megad nekem az Úr, az igaz bíró azon a napon; de nemcsak nekem, hanem mindazoknak is, akik várva várják az ő megjelenését.” 2Tim 4,6-8

Tovább a bemutatkozásra

 

 

 

Életben akarsz maradni?        Válassz a szolgáltatások közül!

VAJAS KURZUS

Neked ajánlom az online kurzust, ha nehezebben megy a személyes evangélizálás. Ha örömmel, felszabadultan szeretnéd tenni, de telve vagy félelemmel, kérdésekkel, kétségekkel. Együtt megkeressük a megoldásokat, és a válaszokat.

Ez érdekel

BIBLIATANULMÁNYOZÓ KURZUS

Ez a kurzus akkor lesz hasznos a számodra, ha szeretnél jobban elmélyülni a bibliaolvasásban. Ha szeretnéd megtalálni benne a neked szóló üzeneteket. Ha szeretnél megismerni pár bibliatanulmányozó módszert. Mindehhez segítség az első thesszalonikai levél alapján készült online kurzus.

Ez kell nekem!

HAMAROSAN

Nemsokára elérhető lesz az egyszerű, de hatékony bibliatanulmányozás iránt érdeklődők számára készített áhítat alkotó online tanfolyam, melyben te magad készíted a saját napi – heti áhítatod Mózes első könyve alapján. Te keresed meg a személyes üzeneteket. De nem hagylak egyedül, segítek. 

Szeretném megnézni

Kérd el az ingyenes PDF-em!

Ha szeretnéd, add meg az e-mail címed, hogy elküldhessem neked azt a 9 dolgot, amit  a bibliatanulmányozás által megélhetsz, megtapasztalhatsz, és egyből a gyakorlatba is ültethetsz.

Kérem a PDF-t

vajas-konyv-szatmari-tunde-szemelyes-evangelizalas

Szeretettel ajánlom figyelmedbe az eddig elkészült két könyvet.

Ha nehezen megy a személyes evangelizálás, ha félsz, ha nem tudod, hogy mikor, mit, hogyan mondj, akkor olvasd el a Vajas könyvet, hogy megtaláld a válaszokat és a megoldást.
—————————–
Ha azt érzed, hogy számodra nem érkezik üzenet a Biblián keresztül, ha olyan üressé lett a bibliaolvasás, akkor a Tahiti által, sok-sok segítséggel végig tanulmányozhatod az első thesszalonikai levelet. Biztos nem maradsz élő üzenet nélkül. Az üzeneteken kívül tanácsolni is tudlak, hogy hogyan építsd be azt az életedbe.

Szeretném megnézni a könyveket!

tahiti-acs-palne-bibliatanulmanyozas-thesszalonikai-level

Támogasd az evangélizálást a Vajas doboz megvételével!

Ajándékokkal és egy kihívással leszel gazdagabb!

Kíváncsi vagyok a dobozra!

vajas-misszios-doboz-segitseg-szemelyes-evangelizalas

Így értékelték a Tahiti című könyvem. Itt csak egy kis részlet, a teljes írást ITT találod meg!

“A „Tahitit” áttanulmányozóknak feltűnhet az, hogy ez az áhítatos mű szövege szerint nem egy száraz, akadémikus és unalmasan megírt könyv, melyet csak a szakmabeliek tudnak igazán élvezni, hanem egy eleven, s élő mű, melyet az tesz igazán élővé, hogy megismerjük belőle a könyv íróját is, mint ahogyan a „A titkom” című fejezetben szól a teológusnő a kamaszkorában átélt nehézségeiről, melyek jó irányban változtak meg, mikor Isten „kezébe vette” őt. Az ilyen fejezetek döbbenthetik rá az azokat tanulmányozókat, hogy Istennel együtt minden lehetséges, s a könyv írójának személyes valóságában való bepillantás az ilyen műveket jellemző elvontság nélkülözése miatt emberibbé, az egyszerű emberek által is érthetőbbé teszi a könyvet. A mű nemcsak eleven és élő, hanem gyakorlatias is, mivel olyan tanácsokat kapunk belőle, amelyeket a hétköznapokba is át tudunk ültetni. Ilyen fejezet a 42., mely az Ima – Ima – Ima címet viseli magán, s megtudjuk belőle azt, hogy a könyv írója hogyan ülteti át az 1Thessz 5,17-et („…szüntelen imádkozzatok…”), mely tanács megfogadása elmélyítheti a tanácsot gyakorlatban átültetők imaéletét. A művet kiegészítik, teljesebbé teszik, s feldobják a kék, fehér és fekete színben pompázó grafikák, melyekkel együtt sajátos hangulatot tükröz ez a könyv.”
Összességében ez egy olvasásra, többszöri forgatásra ajánlott teológiai mű, melynek folytatását várjuk.

Szeretettel várom visszajelzéseiteket.

Itt találsz meg engem…

Nagy hálával tölt el, hogy Gyulán lakhatok.
Nagyon szeretem a természetet.
Gyula számomra egy zöldövezet.
Édesanyám festményének egy részletét láthatod itt:

Ilyen helyen szerettem volna élni,
főleg miután a Napország című kis regényt többször is elolvastam.:)
Gyermekkori álmomat Isten úgy teljesítette, hogy az Élővíz-csatorna mellett élünk. 🙂

Kérdezz bátran!

06208862083