Mindenféle...

Kapcsolódtam

Kapcsolódtam Istenhez

Akarod, hogy legyen célja az életednek? – Kapcsolódj Istenhez!

Többet, jobbat akarsz, annál ahogy most élsz? – Kapcsolódj Istenhez!

Meg akarod élni a békét az életedben? – Kapcsolódj Istenhez!

JÓ, DE HOGYAN?

Kapcsolódtam!

Kapcsolódtam Istenhez. Én is. A Kapcsolódtam című 43 oldalas kis füzetben, két ember beszélgetésén keresztül beleláthatsz egy kicsit az Istennel való személyes kapcsolatukba. Az egyik szereplő most ismerkedik Istennel. Beszélgetőtársa már régebb óta Isten gyermeke, sok mindent tud, de rájön az élete nem mindig ezt tükrözi.

A beszélgetések során olyan gyakorlati tanácsokat fogsz találni, melyeket be tudsz építeni a mindennapjaidba. Általuk építeni tudod az Istennel és emberekkel való kapcsolatodat. Tudatosabban jelen tudsz lenni benne, mely áldásul fog szolgálni, nemcsak neked, hanem mindazoknak, akik veled kapcsolatba kerülnek. Ez a kis írás akkor is a hasznodra lesz, ha most kezdtél el érdeklődni Isten iránt, és akkor is, ha már régóta vele jársz.

Én már kapcsolódtam Istenhez

Kapcsolódtam Istenhez, a gyermeke lettem“Én, az ÚR, a te Istened, erősen fogom jobb kezedet, és ezt mondom neked: Ne félj, én megsegítelek!” Ézs 41,13 Kezemet, a kezébe tettem. Kinyitottam a szívem ajtaját. Átadtam Istennek az irányítást. Nem mondom, hogy könnyű volt. 10 évembe telt, mire rászántam magam. Azóta megéltem magaslatokat és mélységeket is. Még mindig kapcsolatban vagyunk, és hiszem, hogy mindig kapcsolatban is leszünk egymással.

Gondolkodtál már arról, hogy mit jelent kapcsolatban lenni Istennel? Vagy, hogy miért jó ez az egész? Szeretnéd tudni, hogyan kapcsolódhatsz te is Istenhez? Kíváncsi vagy arra, hogy mi segít kapcsolatban maradni? Igen? Akkor gyere, és lépj ezzel a kis füzettel szorosabb kapcsolatba. A tunde@eletben-tart.hu email címen megrendelheted. (A kiadvány posta költséggel együtt 1100 Ft)

30 beszélgetésen át…

kapcsolódás 30 témán keresztül30 témán át körbejárhatod az Istennel való kapcsolatot. A kezdetektől: “Íme, az ajtó előtt állok, és zörgetek: ha valaki meghallja a hangomat, és kinyitja az ajtót, bemegyek ahhoz, és vele vacsorálok, ő pedig énvelem.” Jel 3,20, addig amíg a mennyben “mindenkor az Úrral leszünk” 1Th4,18.

A másokkal való beszélgetéseim során általában sok gyakorlati kérdés merül fel az Istennel való kapcsolatról. Ebben a füzetben ezeket igyekeztem körbejárni és gyakorlatiasan megválaszolni.

Kapcsolódni szeretnék!

Ha kapcsolódni szeretnél Istenhez, de nem tudod, mit is jelent ez a gyakorlatban, hogy hogyan is kezdj neki, akkor ez a füzet segít neked. Gyakorlatias gondolatokon keresztül az érdeklődéstől az Istennek átadott életen át eljuthatsz a mindennapokban megélhető Istennel való kapcsolatig. Ez jó hosszú mondat volt. 🙂 De annyi minden benne van ebben az egy szóban, hogy: KAPCSOLÓDTAM.

Benne van az Istentől kiinduló szeretet, a vele való beszélgetés, a szív kiöntése, a benne való élet, a szolgálat, az öröm…

együtt kapcsolódniKívánom, hogy bártan kapcsolódj Istenhez. Kapcsolódj a füzethez. Kapcsolódj másokhoz és együtt gondolkodjatok a kérdéseken, válaszokon.

Ha részt szeretnél venni egy olyan online csoportban, mely ezt a kis füzetet veszi végig, sok-sok gyakorlati segítséggel, akkor jelentkezz a tunde@eletben-tart.hu email címen. 

Olyanok jelentkezését várom, akik még nem kapcsolódtak Istenhez, de szeretnének. Csak hát ezernyi kérdésük van, sok-sok bizonytalanság…
Vagy már kapcsolódtak, csak mégsem igazán, csak egy kicsit, csak néha, vagy folyamatosan hullámzóan : egyszer fent egyszer lent.

Ez a csoport olyan hely lesz, ahol MINDEN KÉRDÉS feltehető, ahol MINDEN KÉTELY bátran megfogalmazható. 

Ács Pálné Tünde
Szívesen leszek a segítőd a hit életben tartásában.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdezz bátran!

06208862083