Mindenféle...

Egyszerűség, érthetőség, és nagyon mély tartalom

tartsd-eletben-a-hited-logo

 

Hamar rá kellett jönnöm, hogy kincset találnak az útkeresők, ha kinyitják a honlapot. Egyszerűség, érthetőség, és nagyon mély tartalom.

Istennek adok hálát, hogy a gondolatok, melyet megfogalmazol bűnről, lelkiismeretről, bűnvallásról, új szívről, megtérésről mind-mind zsigereimben megtapasztalt mély igazságok. Valóban nem könnyű áttörni a legveszélyesebb és legkitartóbb ellenségünket, az EGÓNKAT.
Tiszta szívemből ajánlom az idetévedőknek, vagy tudatosan idekattintóknak, hogy az általad nyitogatott igéken keresztül ne sajnálják az időt az önmagukról való elgondolkodásra. Minden szenvedést, és könnycseppet megér az igazságra való rádöbbenés. “MILYEN IS VAGYOK ÉN?” Egyszerűség, érthetőség, és nagyon mély tartalomKönnyű dolog és csábító is tükör előtt forgolódni, új ruhában tetszelegni, sminkelni, parfümöt magunkra hinteni. A kép, sőt az illat is igen megnyerő lehet. A tükörkép azonban, amit Te ajánlsz olvasóidnak meglátásra, megrázó élményt nyújthat. Azonban igen felszabadító utóhatása tud lenni, mert múlik a megfelelési kényszer, a többnek vagy épp kevesebbnek mutatkozás terhe, a hazugságok védelmi mechanizmusa stb, s múlni kezd az “ősfélelem”. Jézus SZERETŐ tekintetét ajánlod tükörnek. istentol-jovo--szeretet-mindenkinek-ez-hianyzikEbben meglátni önmagunkat, na ez igazán az életre szóló élmény. Volt benne részem.

Aki ezen a honlapon keresgél, esélyt ad magának az Istentől jövő SZERETET megtapasztalására, mert ha bevalljuk, ha nem, mindannyian ezt keressük.

Magdi

Ács Pálné Tünde
Szívesen leszek a segítőd a hit életben tartásában.

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdezz bátran!

06208862083