Bizonyságtételek

Egy weboldal indulása

Isten kezében a távirányító

Isten ma is megtapasztalható

Ma is meg tudja mutatni, hogy merre menj és merre ne. Ha nyitva van a szemed és a szíved, Isten Lelkére vagy hangolódva, akkor ez valóban működik. Hívőnek lenni számomra azt is jelenti, hogy Isten kezében van az iránytűm.

vajas-konyv-szatmari-tunde-szemelyes-evangelizalas

Mindent elértem!?

2 év alatt megírtam és kiadtam 2 könyvet. Azt gondoltam, hogy ez lesz az életemben a csúcs, ennél többet mit tehetek még? Isten gyermeke vagyok, családom is van, gyermekeim. Tanítok, szolgálok, könyveket írtam, dolgozok. Mindent elértem. Nem igaz?

tahiti-acs-palne-bibliatanulmanyozas-thesszalonikai-level

Egyszer teljesen véletlenül szembejött velem a Facebookon egy webkonferencia. Azoknak szólt, akik könyvet akarnak írni vagy kiadni. Én ezen már túl voltam, de mivel szomjas vagyok a tudására, gondoltam biztos profitálhatok belőle. Az egyik előadáson azt mondták, ha könyved van, akkor előbb utóbb tanfolyam is lesz belőle, és weboldalra is szükség lesz, és persze marketingre.

Istenem, mit tervezel még velem?

Nekem weboldal? Nem vagyok sem híres…sem gazdag…sem hozzáértő. Marketing? Na ne, én nem fogom magam az interneten reklámozni. Nem akarok arról beszélni hogy – Vedd meg! Vedd meg! De hát valamilyen szinten mégis kell. Hogyan fogják e nélkül megvenni a könyveket? Fontos, hogy megvegyék, mert hitet életben tartó hatásúak. Tudtam, hogy hasznosak. Tanfolyam? Hm, milyen jó ötlet. Cikáztak a gondolatok a fejemben, teljesen beindultam. Utána persze jött a milliónyi ima. 🙂 Isten nélkül ilyen nagy dologba nem mernék belevágni. Mi lesz ha nem lesz jó, és csak lejáratom magam, akkor hogyan birkózok meg az ezzel járó kudarccal és szégyennel?

“Istenem, hogyan? Tényleg akarod? EZT akarod? Akarod, hogy az interneten elérhető legyek? ÁÁÁÁ, mi lesz ebből? Ezt nem akarom! Szeretnék a háttérben maradni. Azt is mondták, hogy írni kell blogokat, hetente minimum egyszer. Istenem épp hogy megírtam a két könyvet, azt sem magamtól, hanem a te ihletésedre. Te adtad a szavakat. Minden héten így fogsz tenni ezután is? Van nekem ehhez elég hitem? Mivel nem vagyok írónő, csak rád számíthatok. Nélküled ebből csak értéktelen dolgok születhetnek. Azt semmiképpen sem szeretném. Adj válasz, adj választ! De valami konkrétat, hogy biztosan tudjam, mert csak akkor vagyok hajlandó belemenni ebbe a dologba, ha te akarod, és nem én.”

Csak ha velem jössz…

“Megnyugtat téged, ha az orcám megy veletek? […] Ha nem jön velünk a te orcád, akkor ne is vigyél tovább bennünket! Mi másból tudnánk meg, hogy én és a te néped elnyertük jóindulatodat, ha nem abból, hogy velünk jössz? Ez különböztet meg engem és a te népedet minden más néptől a föld színén.” 2Móz 33,14-16

Válaszolj!

Csak az nyugtatott volna meg ha Isten velem jön, de hogy hogyan fog megérkezni a válasz, azt nem tudtam. Nyitva volt a szemem, hátha meglátok valamit. Nyitva volt  a szívem, hátha megérzek valamit. Nyitva volt  a fülem, hátha meghallok valamit. Vártam és teltek a napok, hetek. Az egyik alkalommal, amikor elmentem az istentiszteletre, kerékpározás közben is imádkoztam a konkrét válaszért, most már sürgető volt a dolog.

A konferencián az egyik előadó, felkínált a hallgatóknak egy nagyon jó lehetőséget, de határidős volt a jelentkezés. Szükségem volt a válaszra. Úgy éreztem ez a lehetőség valóban nagyon jó, olyanoknak is szól, akik a semmiről indulnak, mint én. Több mint egy évig tanítanak, hogy saját magam kezelni tudjam a weboldalamat. Mindent lépésről lépésre megmutatnak, videós segítség is van. Állandó kérdezési lehetőség. Mindenben tudnak segíteni, nem csak weboldal, hanem blogírás, képszerkesztés, marketing, tanfolyam indítás. Valóban minden.  Azt gondoltam, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Már eltelt az az egy év, és igaz volt minden. Amit ígértek, azt megkaptam. 🙂

Igen, belevágtam

Tudod miért? Mert Isten azon az istentiszteleten azt mondta a lelkipásztor által: – Isten használja az internetet. Ennél konkrétabb válasz nem is kellett. Később, amikor el kellett kezdeni megbirkózni a blogokkal, és félelmemet az Úr elé vittem, akkor pedig sok-sok-sok blog témát adott és csak úgy zsongott a fejem a gondolatoktól.

Mivel Isten velem jött ebbe az új projectbe, így elkészült a weboldal, íródnak a blogok és tényleg beindultak a tanfolyamok is.  🙂

Működik a dolog! Isten tud kézzelfoghatóan válaszolni, tud veled menni, tud ihletet adni. Egyszerűen, igazán, valóságosan megélhető az, hogy veled van.

Itt megnézheted a a weboldalam kapcsán készült riportot, melyet a Websiker Ügynökség készített. Ebben a nagy kihívásban, Isten számomra kirendelt eszköze a Websiker Mentor: Temesvári Richárd volt.
Neki és csapatának köszönhetem a weboldalam.

 

Rá kellett jönnöm, hogy mindig van ELŐRE.
Ha Isten akar valamit, akkor megadja hozzá azt is, ami szükséges.
Embereket, akik segítenek, tanítanak.
Ihletet az íráshoz, tanfolyami jelentkezőket.
Szolgálatra bátorítókat, támogatókat, háttérben imádkozókat.
Ács Pálné Tünde
Szívesen leszek a segítőd a hit életben tartásában.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdezz bátran!

06208862083